АРХИВ:
https://ecovege.org/forum/

И аз, и аз!
https://ecovege.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=111
Страница 1 от 1

Автор:  Шанти [ Пет Сеп 18, 2009 18:39 ]
Заглавие:  И аз, и аз!

Аз пък съм на 27 и не ям месо от 8 години. За късмет доста от членовете на семейството ми също, а на останалите благодаря много, че се съобразяват и са толкова внимателни, че никога не ни подаряват и черпят с храна с "нежелателни" съставки. :give_rose:

Едно от основните ми занимания е психологията, едновременно професия и хоби. Колкото до интересите, те са безкрайни, чак до глезотия. Занимавам се любителски и най-вече потребителски с български фолклор, изобразително изкуство, икономика и социални въпроси, засега не намирам нещо, което да ми е безинтересно.

Вегетарианството дойде при мен естествено, макар че мина малко време преди да го поканя у дома. На приятелите ми, които ме провокират с "най-обичам месо" и "никога няма да спра да го ям", винаги ги питам това какво общо има с мен, че непрестанно го заявяват подчертано. Но и не пропускам случай да ги провокирам с мисли за това, как всички неща са силно обвързани и те сами стигат накрая до извода, че месото не е добър избор за живеене. Не че някой е спрял да яде месо по тази причина, но се замислят, това е много добро начало. :)

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/