АРХИВ:
https://ecovege.org/forum/

Вегетарианци на гости на "Тринога"
https://ecovege.org/forum/viewtopic.php?f=13&t=99
Страница 1 от 1

Автор:  poly [ Пет Авг 14, 2009 10:55 ]
Заглавие:  Вегетарианци на гости на "Тринога"

Здравейте приятели,
Този месец ще отидем на гости на хората от био фермата Тринога намираща се в село Желен (много близо до Своге) Тези млади хора доказват на практика, че в България може да има устойчиво земеделие. А ние отиваме, за да се понаучим малко на земеделие.
Тръгване събота 29.08 рано сутринта от София. Пристигане в Желен и отправяне към биофермата (на около 3км от селото) Там ни очаква вкусен био вегетариански обяд приготвен от домакините. Следва посещение на био фермата и запознаване с дейността на Тринога. Дискусия на тема биоземеделие, екология и прородосъобразен живот. Следобед ще помогнем със земеделската работа. Ангажирани са легла в селото в Даскаловата къща. Нощувката е 10лв на легло. Който иска може да спи на палатка под звездите. В неделя 30.08 лека-полека се прибираме в София.
До 4-5 дни ми трябва точен брой на хората, който ще дойдат, както и на тези, които ще спят в Даскаловата къща. Също и точен брой на вегани, суровоядци и друго-ядци, за да може да се приготви обяд за тях. Да си кажат и тези, който ще пътуват с коли и имат свободни места. За детайли около транспорта и точния час ще ви информирам. Следва за приготвения ни обяд да оставим скромно дарение. Носети и по нещо за хапване, както и по-топли дрехи, тъй като вечер температурите са ниски.
Усмивки :) :) :)

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/