ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 22 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Здраве Детоксикация на дебелото черво с Bio Cleanse

Детоксикация на дебелото черво с Bio Cleanse
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Събота, 04 Август 2012

От мои добри приятели научих за създателя на органичното средство за детоксикация Bio Cleanse. Научавайки за полезността на този био и вегански комплект за прочистване на дебелото черво реших да споделя тази информация с вас.

 

Bio Cleanse - органичен комплект за пречистване и детоксикация на дебелото червоОрганичното средство за детоксикация Bio Cleanse Detox е комплект, създаден в резултат от 8 годишно изследване на австралиеца Матю Сън. Потребителите на този продукт споделят, че след пречистването си се чувстват по-леки, по-жизнени и освободени от трупаните с години токсини и шлаки в тялото, като използването на Bio Cleanse Detox е довело до  цялостно подобряване на здравето им. Освен това, в почти 100% от случаите този процес е преминал изключително леко, без излишни и неприятни странични последици. 

Много хора вече са споделили отзивите си, че детоксикацията с Bio Cleanse:

  • Премахва мукоидната или слузестта плака, затлачваща храносмилателната система
  • Възстановява храносмилателната функция
  • Подпомага загубата на излишно тегло
  • Пречиства черния дроб, органите и кръвта
  • Увеличава енергията и яснотата на ума

 

Пречистването с Bio Cleanse Detox може да бъде направено по 2 програми - кратка и разширена. По-кратката програма е в рамките на 9 дена, в които 5 от дните извършвате пречистващо хранене само на сокове. Ако решите да използвате разширената програма (14+дни) не е нужно да не се храните с твърда храна по време на прочистването, а единственото важно условие е да махнете от храненето си тези храни, които образуват киселинна среда в организма и го изпълват също така с токсини.

 

Био детоксикиращият комплект Bio Cleanse съдържа  вегански билкови капсули Digest Power (комбинация от 15 био билки, стимулиращи работата на червата),  лечебна глина за отстраняване на токсините Toxin Remover (абсорбира освободените токсини и ги изхвърля от тялото), полезни пробиотици (въвеждащи полезни за баланса на храносмилателната система бактерии) и подробна книжка с инструкции за ползване.

В случай че не сте удовлетворени от продукта, производителят Bio Cleanse Ltd. дава възможност за възстановяване на вашите пари.

Комплектът за детоксикация Bio Cleanse Detox може да поръчате по интернет на адрес:

       www.bulgaria.thebiocleanse.com

 

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/