ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 43 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)


За сайта Ековеге и връзката екология - здраве - вегетарианство

ecovegeessence2
Вегетарианството, производството на месо и опазването на околната среда са тясно свързани.

Нужна е спешна помощ, с използване на всички възможни средства, за да  спрем масовото унищожение на единствената планета, която имаме. Производството на месо и придобитият навик да се храним с него носят вина за безотговорното и напълно ненужно прахосване на природни ресурси и поголовно замърсяване на околната среда.

Консумацията на месо, както е посочено в доклада на ООН от 2006 година, е свързана с огромни екологични проблеми, пред които сега се изправя светът - глобално затопляне, загуба на дъждовни гори, киселинни дъждове и много други.

За да споделим тази важна информация, през 2008 група съмишленици с екологично съзнание и вегетариански начин на хранене създадохме ЕкоВеге.

Ние не искаме планетата ни да продължава да се превръща в пустиня заради отглеждането на животни за храна, ние не искаме повече от половината от световният океан да е пред  екологичен крах поради свръхриболов.

Ние подкрепяме начин на живот, водещ към устойчиво развитие, живот, който не заплашва оцеляването, а напротив - поддържа съществуването на живота на Земята.

Как ти можеш да участваш в Ecovege?

- следи новините и участвай във форума и инициативите на www.ecovege.org


- давай информация онлайн и извън интернет на приятели и медии - разпространявай информацията от сайта за неотложната задача да помогнем на планетата и важността на това да бъдем вегетарианци и да живеем зелен устойчив живот.

За контакти

За допълнителна информация, идеи и  предложения може да пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/