ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 82 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България ЗЕЛЕНА КРЪВ ЗА КЛЕТКИТЕ

ЗЕЛЕНА КРЪВ ЗА КЛЕТКИТЕ
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Понеделник, 13 Януари 2014

 

Usuri br112Новото „Усури” ни потапя в музиката, която пее здравото тяло

 

ЛИМЕЦ БЕЗПЛАТНО

Помагат ни да чуем мелодията на клетките наистина необикновени хора – от една страна, Георги Жеков, който говори новата хранителна парадигма, дава ни съвети как да опазим здравето си чрез методи, различни от тези, с които сме свикнали. Гостува ни и Иван Андонов, когото мнозина познават като Творецът в мен. Иван е уникален човек – благодарение на негова инициатива, и сега повече от 800 дка лимец растат в плодородната българска земя. Целта е реколтата да бъде раздадена напълно безплатно. Като дар за нашето здраве.

 

ВЪЛЧИ ГЛАД

Преди обаче да задействаме този механизъм благодат, е нужно да си отговорим на няколко важни въпроса, напомня в януарското списание Емилия Цанева. Защо преяждаме? Защо изпитваме вълчи глад? Ами ако ни липсва любов...

Моделът на здравословното е само едната част от пъзела на здравето ни. Но дали е удовлетворена духовната ни същност, та да имаме сили да направим тази крачка? Именно това е най-важното прозрение, до което да достигнем...

 

ЙОГА ПСИХОЛОГИЯ

Да разберем себе си, помага и съчетаването на йога с психология. Двата метода всъщност целят едно, казва Люба Шулева-Комитова. Същността им е една. В йога има действаща система, която да определи нашите подтици към едно или друго. Система на хиляди години. Психология е модерния начин да определяме нещата. Като се съчетаят, силата им се удвоява, подчертава Люба.

 

МЕДИТАТИВНИ ТАНЦИ

И един танц играе януарското „Усури”... Посветили сме прекрасни страници на срещата си с Радина и медитативните практики, които без заучени стъпки ни водят отвъд ограниченията. Този танц ни освобождава от преградите, които сами си поставяме. Прекрасно начало е на 2014-а... Прочетете за ползите от медитативните танци и после сами превърнете живота си в живост. 2014-а ще е прекрасна...

 

Казано в новия брой...

  • „Когато човек има достатъчно воля и желание да се обнови и изпълни с чистота, тогава би било хубаво да получи като дар лечебното зърно лимец...” (Иван Андонов, Творецът)

 

  • „Танцът медитация ни позволява да бъдем в унисон с вътрешното ни „аз”. Когато живеем в сърцето, може да изпитаме чувство на единство с другите.” (Радина Дян Сундари)

 

  • „Психиката е нашата фина същност. Тя е душевността ни. На нея й трябват вяра, любов и надежда.” (Люба Шулева-Комитова)

 

  • „Единствено самите ние можем да се излекуваме или по-скоро да възвърнем баланса в тялото си. На първо място е нужно да осъзнаем какво представлява самият процес, наречен болест...” (Георги Жеков)
 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/