ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 80 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България БАЛАНС С ВИТАМИНИ В НОВОТО „УСУРИ”

БАЛАНС С ВИТАМИНИ В НОВОТО „УСУРИ”
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Неделя, 06 Октомври 2013

 

Usuri broi 109 koricaНай-полезни са тогава, когато идват от храната. Тази безспорна истина новото „Усури” илюстрира по много начини. И много са витамините, които описва; много са чудните въздействия, за които говор

Но първо малко история. Знаете ли например, че един поляк на име Казимир Функ първи изолирал това непознато вещество преди някакви си сто и две години. Всъщност първият витамин, който се „родил”, бил тиаминът. А самото име – витамини, всъщност значело „жизнено важни частици”.

 

Витамини се откриват и днес, пише още „Усури”. И дава пример с В17, една истинска провокация към науката. Казват, че оказва контрол над раковите клетки. Съдържа го на практика широка гама от истинската ни храна. 15 горчиви бадема ни дават дневната доза. Балансът пак е постигнат.

 

Лавандулово ухае сто и деветото „Усури”, защото и на тази чудна билка се посвещава. За въздействието й от древни времена до днес – на това е посветен лавандуловият анализ в списанието. Има още един анализ, всъщност класация – най-добрите горчиви шоколади в света. Произходът им е пъстър, а какаото в тях истинско... Опъваме още лък с един от хората, които умеят да изработват древното оръжие у нас, Константин Ковачев. Танцуваме с индийска чакра заедно с Дина Даял. Учим се на еротична интелигентност. Сто и деветото „Усури” е всичко това – уханен празник в пъстрата есен.

БАЛАНС С ВИТАМИНИ В НОВОТО „УСУРИ”

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/