ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 75 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)


Као Даи

Всички живи създания са сътворени от Най-Състрадателния, така че всички са едно. Следователно, Любовта на Най-Състрадателния и грижата за живота, са безкрайно големи. И тъй като сме едно с Неговото творение, и ние сме обвързани със закона на творението. Ето защо, убийството на всяко сътворено същество би наранило Най-Състрадателния, а да се нарани Най- Състрадателния, означава да се потопят Небето и Земята в дълбока печал. Сега, мислите ли, че светските хора трябва да се осмеляват да престъпват закона на Небето?


От това, ние трябва да разбираме ясно, че: Трябва да имаме милост и любов към най-слабите животни, първо, за да избягваме кармичното възмездие на Небесния закон, да не засегне никого. Макар че физическите ни очи не могат да го видят, нито добри, нито лоши дела, дори и най-малките, не остават незабелязани... другата причина е, че всяко човешко същество, родено в този свят, е дарено от Бог с по-висша духовна способност от другите сътворени същества, тъй че човекът да може да се грижи за по- слабите създания, вместо Него.
~ Божествени Послания

 

                                                      ♥♥♥ 

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/