ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 43 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Любопитни новини Общност се сплотява, за да спаси живота на куче

Общност се сплотява, за да спаси живота на куче
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Неделя, 22 Август 2010

Общност се сплотява, за да спаси живота на кучеСлед като се изгубва и по-късно е открито ранено, Блейзър, колито от Вашингтон, САЩ, имало нужда от операция по ампутиране за US$3000. Но човешкото му семейство – Ролерс, се сблъсквало с предизвикателни времена, особено след като майката Кейти Ролер претърпяла сериозен автомобилен инцидент в деня, в който Блейзър изчезнал.

Така 10-годишният Даниел Ролер отишъл от врата на врата да продава видео игрите си, сноуборд екип и велосипедни приспособления, за да набере пари, а майката Кейти продала сватбения си пръстен. Но веднага щом историята им бе публикувана във вестниците с апел за живота на Блейзър, хората от квартала, включително щедри дарители от други щати, бързо набраха необходимата сума за операцията на кучето.

Блейзър, който вече бил станал любимец в квартала, след като открил изгубено местно дете, сега успешно се възстановява след операцията си.

 

За още информация:

Heroic Wash. dog rescues child; community saves Blazer

Good Samaritans come to aid of dog found zip-tied

 

 

Коментари 

 
0 #3 liuba 2013-11-09 12:50
:cry: tolkova dobri hora mnogo se radvam che ste uspeli da saberete paichni sredtstva ako se nujdaete ot oshte neshto da znaete che vinagi mojete da me povikate na pomosht sthte napravi vsichko po silite mi da vi pomogna :)
Цитиране
 
 
+1 #2 ana 2010-08-22 22:23
Браво, така трябва да се обединим и да помагаме. В Банишора обаче един идиот снощи изтрови 10 кучета и още толкова котки с отрова само защото неговото куче не се разбирало с уличните. Няма ли най сетне да се гласува закона за защита на животните. Докога нещастните животинчета ще стават жертва на психопати.
Цитиране
 
 
+1 #1 maria 2010-08-22 19:51
maleeeeeeee tova e unikalna istoria
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/