ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 77 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Здраве Рингана - изключителна козметика от растителни съставки

Рингана - изключителна козметика от растителни съставки
Публикувано от: Гергана Дойчинова   
Събота, 17 Март 2012

 

Ringana-LOGOРингана, фирмата, която идва от свежестта и чистотата на природата! Рингана е елитна марка за козметика и хранителни добавки в Австрия. Една фирма с уникални продукти и уникална философия, лидер на пазара и без конкурент, пионер в био-тренда.

Кой не е слушал истории за визионери, които са прекарвали всяка свободна минута в гаража, докато се роди гениалната идея. Звездата на Рингана изгрява в средата на 90-те години в стаите на център за лечение и красота, а визионерът се казва Андреас Вилфингер. Неговите родители - изпреварили времето - вече са обръщали сериозно внимание на здравето в хотелиерския бизнес чрез последователно прилагане на здравословни програми. Чрез работата си в стопанството, той е вдъхновен и възмутен от нарастващите проблеми в обществото. Така в него узрява идеята за някаква промяна: "Когато прочетох за причиняващи рак субстанции, съдържащи си в храната ни и продуктите - грижа за нашето тяло, за наднорменото тегло и диабет при децата, за мен беше повече от ясно, че искам да направя нещо различно за нашия свят."

 

„НИЩО В СВЕТА НЕ Е ПО-ГОЛЯМО ОТ ЕДНА ИДЕЯ, ЧИЕТО ВРЕМЕ Е ДОШЛО!” - ВИКТОР ЮГО


RINGANA е единственият производител на пресни био-продукти. 100 % свежи, пресни. Всеки един плод, зеленчук, билка, след откъсването се вкарва в производството. Суровини на склад не се задържат.

ringana - zahnoel-bild100% активни съставки - няма пълнители, носители, оцветители, овкусители. Всяка една от съставките в продуктите е активно вещество. Продуктите на Рингана изобилстват от активни вещества.

100% натурални - изходните съставки се събират от цялото земно кълбо. Продуктите са изцяло на растителна основа, вегетариански, вегански. Няма изолирани витамини. Всеки един витамин се доставя в неговия абсолютно естествен и натурален вид. Притежават сертификатите за био-продукти от независимите институти LACON и LEFO. Живата природа събрана в едни продукт и поднесена в дома Ви.

100% етичност - не се тестват върху животни. Рингана все стои в положителните списъци на „Четири лапи“ и PETA. Доставчиците на суровини се избират лично от Андреас Вилфингер, ако не се използва детски труд, ако работниците са добре платени и няма разлика във възнаграждението между мъже и жени, ако няма посредници. Суровините се транспортират с влакове или кораби. С цел намаляване отделянето на въглероден диоксид в природата, пратките пътуват с традиционната, позната от много години поща. Рекламните материали са отпечатани върху рециклирана хартия с естествени багрила.

Ringana е носител на наградата TRIGOS и специалната награда на журито в Монако 2011 година за най-иновативна, екологична био-опаковка от 100% био-памук вместо картон.

Ringana-opakovka

Въпреки нетрадиционния си начин на продажба, Рингана има завиден годишен растеж – 40%, дори и в условия на криза. Рингана е лидер на пазара, без конкурент с над 400 000 партньора. 80% от поръчалите за първи път клиенти, поръчват за втори път.

Доверете се на свежестта и чистотата на живата природа – РИНГАНА!

https://www.facebook.com/RinganaBulgaria

http://bionaturefresh.alle.bg

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/