ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 63 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало ЗдравеСъвети за родители, чиито деца са вегани или вегетарианци
Публикувано от: Миглена Божикова   
Вторник, 12 Февруари 2013

 

Деца веганиВашите деца не стават вегани или вегетарианци, защото искат да откажат да се хранят с вас на масата или за да затруднят готвенето ви. Най-вероятно те са взели това решение от състрадание към животните, от загриженост за околната среда или от загриженост за собственото си здраве – това е решение, с което вие можете и трябва да се гордеете.

Прочетена 21903 пъти
Продължение...
 
Соята и Вашето здраве
Публикувано от: Еми Цанева   
Петък, 21 Септември 2012

 Соево млякоВ последно време соевите продукти се радват на нарастваща популярност. Към тях спадат соя на зърна и всякакви други направени от нея изделия, например соево мляко, тофу, темпе, мисо, вегетарианско месо и заместители на млечните продукти като соево сирене. Както и при много други растителни храни, най-здравословният избор са минимално преработените варианти, които запазват всички свои изначални хранителни вещества. Но тъй като соевите продукти са толкова широко консумирани, някои хора повдигнаха въпроса дали те са безопасни. Нека погледнем какво казват медицинските изследвания:

Прочетена 12415 пъти
Продължение...
 
Детоксикация на дебелото черво с Bio Cleanse
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Събота, 04 Август 2012

От мои добри приятели научих за създателя на органичното средство за детоксикация Bio Cleanse. Научавайки за полезността на този био и вегански комплект за прочистване на дебелото черво реших да споделя тази информация с вас.

 

Bio Cleanse - органичен комплект за пречистване и детоксикация на дебелото червоОрганичното средство за детоксикация Bio Cleanse Detox е комплект, създаден в резултат от 8 годишно изследване на австралиеца Матю Сън. Потребителите на този продукт споделят, че след пречистването си се чувстват по-леки, по-жизнени и освободени от трупаните с години токсини и шлаки в тялото, като използването на Bio Cleanse Detox е довело до  цялостно подобряване на здравето им. Освен това, в почти 100% от случаите този процес е преминал изключително леко, без излишни и неприятни странични последици. 

Прочетена 9422 пъти
Продължение...
 
Рингана - изключителна козметика от растителни съставки
Публикувано от: Гергана Дойчинова   
Събота, 17 Март 2012

 

Ringana-LOGOРингана, фирмата, която идва от свежестта и чистотата на природата! Рингана е елитна марка за козметика и хранителни добавки в Австрия. Една фирма с уникални продукти и уникална философия, лидер на пазара и без конкурент, пионер в био-тренда.

Прочетена 8128 пъти
Продължение...
 
Малтекс - изцяло вегански мед
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Сряда, 07 Март 2012

Малтекс - мед за веганиМалтексът (сироп или екстракт от ечемичен малц) представлява изцяло растителен продукт, получен чрез екстракция на цялото ечемично зърно.

На консистенция и сладост е напълно като меда, с тъмнокафяв цвят и силно изразен сладък вкус и аромат на малц. Това го прави отличен заместител на меда, за хора, които не го консумират.

Прочетена 5474 пъти
Продължение...
 
« НачалоПредишна12345СледващаКрай »

Страница 1 от 5

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/