ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 36 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)


Ръчно изработени свещи Lighthouse
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Петък, 01 Август 2014

Ръчно изработени свещиРъчно изработени свещи - цветни, декоративни и ароматни...изготвени от хора на изкуството под най-различни обичайни и необичайни форми и цветове. Това е впечатлението ми от колекциите, които разгледах в магазините на Лайтхаус. Минавайки покрай Патриарха нито една от витрините не е привличала така вниманието ми, както тази на магазина за свещи. Помещението е превърнато в цветно, ароматно кътче, подредено и аранжирано със стил. Това е пример как може да преобразуваме едно стандартно място в удивително произведение на изкуството.

И в магазина на Патриарха, и в този в Сити Център има не само прекрасни ръчно изработени свещи, които декорират или изпълват с аромат. Има и прекрасен човешки елемент - момичетата, които обслужват посетителите, са добре запознати с това, което могат да предложат на клиентите си, и са винаги усмихнати и лъчезарни. Това също са фактори, които с радост са причина с удоволствие човек да посещава тези магазини.

Колекциите от ароматни и декоративни свещи могат да бъдат изключително разнообразни - люляк, див жасмин, роза, ванилия, мускус, ванилия, лимон, лотос, смокиня и още... Както споменах преди това те са различни по аромат, форма, размер.

lighthouse-svestiНякой от причините много хора да "тършуват" из магазина за свещи е, че търсят подарък, искат стилно да декорират дома си, харесват или дори обичат аромата на свещи! Други просто случайно минавайки са привлечени и пленени от тяхната красота.

В тази кратка статия няма да мога да обхвана още доста интересни факти и детайли. Информация за свещите на Lighthouse може да намерите на адрес www.lighthouse.bg. Тук може да разгледате снимки на техните колекции, а същото и да научите повече за историята им. Разбира се ако имате възможност да посетите лично магазините за ръчно изработени свещи ще получите допълнителна доза положително преживяване!

Последно променен на Четвъртък, 07 Август 2014
 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/