ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 99 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от света Тайнствено масово измиране на животни по света

Тайнствено масово измиране на животни по света
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Вторник, 26 Юли 2011

 

Карта за масово измиране на животните по света

Необяснимо, внезапно умиране на животни продължава по начин, първо отбелязан през декември, 2010, когато около 5000 косове и скорци паднаха от небето в Арканзас, САЩ.

През януари и февруари поне 27 инцидента с масови смъртни случаи бяха докладвани в страни като Канада, Австралия, Обединеното Кралство, Южна Африка, САЩ, Швеция, Румъния, Италия, Индия, Виетнам, Нова Зеландия, Кения и Бразилия. Животните, които загинаха, включват повече от 700 африкански сиви папагали в Южна Африка; хиляди гургулици в Италия; два милиона риби в Чесапийк Бей, САЩ; 62 тона риба във Виетнам и 43 делфина в Мексиканския залив в САЩ, много от които са били още бебета.

Внезапните смъртни случаи продължиха през март, с рекорден брой от 400 гургулици, открити мъртви при бреговете на Фолкландските острови; 10 000 крави внезапно починаха във Виетнам; милиони сардини в Редондо Бийч, Калифорния, САЩ; 16 лебеда в Дъблин, Ирландия; 30 широко- муцунести делфини в префектура Ибараки, Япония; в река Дервент в Тасмания, Австралия. 

По-рано през март, работници почистиха хиляди трупове на риба от езеро Тхиен Куанг в Ханой, Виетнам след като водните животни загинаха масово поради причини, които експерти казват, че може да са свързани с климата или замърсяване.

Докато причините за много от тези тъжни събития остават тайна, някои възможни обяснения са били предложени от учени и телепатични комуникатори с животни. Главната причина остава замърсяването от човешка дейност, което прави условията за живот на животните непоносими. В случая с милиони мъртви сардини, които изпълниха пристанище Редондо в Калифорния, САЩ, причината за смъртта беше установена като лишаване от кислород поради прекомерно препълване на пристанището, което учените казват, че може да е дошло след като те са били дезориентирани от отровна невротоксична демоична киселина от отровни водорасли в океанските води.

 

Карта със случаите по света

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/