ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 73 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от света Румъния стартира Поделение за Защита на Животните

Румъния стартира Поделение за Защита на Животните
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Събота, 09 Януари 2010

Поделение за Защита на Животните Генералният Полицейски Инспекторат за Защита на Животните  (IGPPA) ще отговаря за защита на всички животни, в това число и за тези в дивата природа, в страната. Поделение за Защита на Животните ще защитава и правата на ветеринарите и клиниките им. Такув функциониращ отдел се очаква да има във всеки град в Румъния.Интересни новини  за подобряване на благото на животните и професионалистите, които се грижат за тях, идва от съседна Румъния.

 

В северната ни съседка стартира Поделение за Защита на Животните. Генералният Полицейски Инспекторат за Защита на Животните  (IGPPA) ще отговаря за защита на всички животни, в това число и за тези в дивата природа, в страната. Поделение за Защита на Животните ще защитава и правата на ветеринарите и клиниките им. Такъв функциониращ отдел се очаква да има във всеки град в Румъния.

Радостен е напредъка за правата на животните в съседната балканска страна. Надяваме се и усилията на гражданите и решенията на правителството да дадат резултат в България за защита правата на всички животни.

За още информация:

http://www.evana.org/index.php?id=51245&lang=en

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/