ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 65 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от света Създават домейн за екология

Създават домейн за екология
Публикувано от: Ecovege.org   
Четвъртък, 13 Август 2009

Домейн .ecoВ началото на 2010 година очакваме да се появи домейна .eco – екологичния еквивалент на .bg, .com или .org. Домейнът се създава специално за ресурси, свързани с екологията, икономията на ресурси и изменението на климата. Регистрацията в домейна ще бъде свободна за частни лица, които се интересуват от екологични проблеми.

По данни на ICANN, международна нетърговска организация, създадена да регулира въпросите, свързани с домейни и имена, IP-адреси и други аспекти на функционирането на интернет, цената на целия домейн ще струва около 100 000 долара. В битката за него вече са влезли бившият вицепрезидент на САЩ Ал Гор и бившият съветски президент Михаил Горбачов. Бившият вицепрезидент на САЩ поддържа американската екологична компания Dot Eco LLC, а бившият лидер на Съветския съюз косвено, чрез Международния Зелен кръст, основан през 1993, помага на канадския алианс Big Room.

Известно, че Big Room вече е обещал в случай, че получи „зеления” домейн, да дари безвъзмездно една четвърт от приходите от продажби за екологични и хуманитарни цели.

Ал от своя страна, отбелязва, че с новия домейн планира да привлече вниманието на света около екологичните проблеми, а така също да създаде единна база за информация. Като съчетаят знанието с възможностите, хората ще могат в бъдеще по-лесно да дават своя принос за спасение на околната среда.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/