ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 72 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от света Принц Чарлз: ''Остават ни осем години да спасим света''

Принц Чарлз: ''Остават ни осем години да спасим света''
Публикувано от: Ети Божидарова   
Четвъртък, 12 Март 2009

Принц Чарлз за промените на климатастават ни осем години да спасим света" - с това драматично послание за глобалното затопляне Принц Чарлз отлетя за Чили, за да се срещне с местни политически лидери, съобщава английския вестник Сън.

Принцът и дукесата на Корнуол започнаха на 8 март десетдневно посещение в Южна Америка, като се надяват да убедят политиците, че времето на планетата изтича.

Принц Чарлз предупреждава света, че остават „по-малко от 100 месеца за действие” преди климатичните промени да станат невъзвратими. В своя специална реч той ще настоява за по-голямо намаляване на емисиите от СО2 и още по-големи усилия в засаждането и отглеждането на създаващите кислород дъждовни гори.

Английското правителство се надяват принцът да помогне като започне да играе още по-голяма роля в борбата с надвисналата над целия свят екологична катастрофа.
Принц Чарлз ще има разговори с премиери, президенти и първи политици по цялата Южна Америка. Очаква се най-силната му реч да бъде в четвъртък (12 март 2009 г.) пред представители на бизнеса в Рио де Жанейро, Бразилия.

„Вашата страна е родина на застрашените от изчезване дъждовни гори на Амазония, които заемат площ 25 пъти по-голяма от Великобритания, известни като „белите дробове на планетата”.”, се казва в речта. В нея той ще настоява, че борбата с глобалното затопляне не бива да бъде отлагана повече.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/royals/article2306132.ece

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/