ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 23 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от света Човечни ли сме към животните?

Човечни ли сме към животните?
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Вторник, 06 Януари 2009

Жестокост към животнитеТази статия е посветена на жестокостта към животните. Ако не консумирате месо от животни, тази статия не е за вас.

Чисто физически погледнато животните са много подобни на нас. Дори малките на размер прасенца имат силно развита интуиция и опити показват, че интелигентността им може да надхвърля тази на 3 годишно дете.Тези розови животни могат да сънуват, рисуват, обичат да играят и дори се справят по-добре от някои примати в играене на видеоигри...

Прасенца художнициАко  кравите, прасетата, пилетата и всички останали животни, отглеждани в индустриалните ферми, имат сходно устройство - малко или много подобно на нашето, тогава болката, която те изпитват, живеейки в мизерни условия и умирайки болезнено, е подобна на нашата в тези случаи.

Дума за отгатване

Следва  дума за отгатване - със 7 букви: Място, където думата хуманност, или човечност, не съществува - да, познахте, кланица. Ако не сте убедени в това, запознайте се с филма "Земляни". Моля не го гледайте,  ако имате слабо сърце, това е съвет. В него може да видите, в продължение на час и половина, какво се случва с животните преди да се превърнат в парчето месо. Епизодите от предаването "Светът на животните", посветени на животните във фермите, също са потресаващи (отново съвета за първия филм ):

Жестоката Съдба На Кравите

Жестоката Съдба На Кравите

Довод За Милост Към Прасетата

Довод за милост към прасетата

Животните с нищо не ни пречат, не ни застрашават и нищо не са ни направили.  Заслужават ли такава жестокост? Ако досега не сте били осведомени за това, моля променете сърцето си, не бъдете част от причината за всичко това.

Оставяйки месото, ще спасите не само живота на мнозина животни, но и ще направите значителна стъпка към по-здравословен, зелен и състрадателен начин на живот.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/