ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 64 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България Надникване в октомврийския брой на "Усури"

Надникване в октомврийския брой на "Усури"
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Събота, 15 Октомври 2011

Списание Усури за вегетарианството - брой 88Надниквайки в октомврийския брой на списание "Усури", можем да споделим на неговите читатели част от нещата, които им предстои да намерят на страниците. Списанието във всеки брой отразява теми, посветени на вегетарианското и веганско хранене.

ЛИМЕЦЪТ Е ПРЕГЪРНАЛ СИЛАТА НА ПРЕОБРАЗЯВАНЕТО

Пакетче с негови зърна е октомврийското вдъхновение на „УСУРИ".

С тях не можете да се нахраните, но пък са напълно достатъчни, за да създадете своята малка мантра за благополучие. Единият вариант е да ги заровите в саксия. Подредете лимеца красиво, изпишете с него символ, а после го оставете да почива под пръстта. Нека саксията е на балкона, на най-хубавото място – та да се виждат първо падащите от дърветата листа, а после и танцуващите снежинки... Напролет вашата лична мантра от лимец ще е пораснала, а заедно с нея – и индивидуалната рецепта за благополучие.

Зърна от лимец под възглавницата пък ще ви напомнят за тази така важна връзка с естествените неща. Не бива да я прекъсвате, когато спите – от нея черпите енергия; тя дарява и силата да обичате. Не само човека до вас, ами и същността на явленията, самия живот.

Лимецът е прегърнал силата на преобразяването. Научете се да говорите със зрънцата и ще видите колко много от стойността на самия живот се съдържа в него... Може да (об)шиете някое в любимия си пуловер, така аурата ви също ще порасне... :)

А идеята в списанието да има зърна от това свещено според мнозина растение далеч не е случайна. Новият брой разказва историята на един от съвременните му бащи у нас – Петко Ангелов. Между другото, пак по страниците на този брой може да се спуснете дълбоко във философията на храненето ни. И да си зададете например въпроса дали е редно да налагаме на децата си да се хранят с месо. А също така да подискутираме доколко е реално да се говори за изкуствено месо и с какво то ще промени света ни...

Новият брой на „УСУРИ" съдържа и още порции вдъхновение...

Деси ПееваДеси Пеева разказва за своя веган-режим. Силви Велев пък открива невидимото чрез движенията в тай дзи.  И дори да се озовете във времената на древните атланти – чрез удивителната история за ритуалите, които те извършвали на Бегликташ.

Свързани теми:

Природата ни е дала толкова много

10 отговора за вегетарианството на Поли Маринова

 


 

 

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/