ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 72 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)


Нови свежи блогове :)
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Вторник, 27 Септември 2011

 

Нови, свежи и с всеки ден изпълващи се с все по-смилено съдържание блогове се появиха в края на лятото и началото на есента в българското интернет пространство. Авторите на новите сайтове са Диана Хърлечанова и Мартина Генкова-Иванова.

 

Блогът на Диди: за нещата от живота и страстта да готвиш

Color of cinamon - блогът на Диди за вегански рецепти

 

Ако имате недостиг на вегански рецепти, това е мястото! Диди споделя ястия, които лично е изпробвала, заедно с описание на рецептите и снимки. В момента сайтът има над 150 рецепти и то само за 10 дни...

Освен рецепти, в блога на Диди тя споделя и размишленията си относно природата и различни видове продукти като козметика, храни и други.

Сайтът на Диди може да посетите на адрес:

 

http://colourofcinnamon.com

 

Блогът на Мартина: Свой избор

Блога на Мартина Генкова-ИвановаТоку що се сетих, че наближават избори. Не бързайте да гласувате още, защото този сайт не е предизоборен блог и няма като цяло нищо общо с предстоящите президентски или други избори. "Свой избор" - това е името на сайта на Мартина Генкова-Иванова - вегетарианка, майка, здраво спортуваща дама, експерт по човешки ресурси и чудесен автор на блог, в който споделя както за здравето на духа и тялото, така и мислите си по много разнообразна тематика.

За името на блога си, тя споделя:

"А защо СВОЙ ИЗБОР? Идва от Свободен Избор. Защото имаме привилегията да живеем на единствената Планета на свободния избор, в уникален момент. Защото е важно да помним, че имаме право на свободен избор, че сме пълни господари на живота си и на всичко което ни се случва. Защото е време да се разделим с илюзията, че сме зависими от други хора или външни обстоятелства."

Сайтът на Мартина е на адрес:

http://www.svoizbor.com/

 

Допълнителна информация:

Мартина: За жените вегетарианки и здравите мускули

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/