ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 68 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България Награда "Еко съзнание" за активни "зелени" личности

Награда "Еко съзнание" за активни "зелени" личности
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Четвъртък, 11 Февруари 2010

Награда Еко съзнаниеПървата по рода си награда в България "Еко съзнание" за изключителен принос в популяризирането на устойчивия начин на живот ще бъде връчена този петък от Националния сайт за екология и вегетарианство Ecovege.org.

 Всеки месец ще се определят номинации, от които ще се излъчва отличен.

 

"Еко съзнание" е признание, с което се отбелязват значимостта и усилията на личности в нашата страна, които имат заслуги за разпространяването на проблематиката и важността за овладяването на изменението на климата.

 

Глобалното затопляне е един от най-важните въпроси на планетата, който засяга всеки от нас. Учените признават, че скоростта на изменение на климата е неколкократно по-бърза и от най-неприятните прогнози, правени само преди години. За справянето с климатичните промени са нужни спешни мерки.

 

Екипът на „ЕкоВеге” си постави за цел да помогне в насърчаването по отношение на информираността на обществото за нуждата от преминаване към по-зелен начин на живот. Личности, които помагат да съхраним планетата за следващите поколения, заслужават да получат благодарност и уважение за своите действия.

 

Люси СетиянЗа носител на първата награда "Еко съзнание" избрахме Люси Сетиян, заради изключителната й активност през последните месеци при осведомяването на хората както в България, така и в световен мащаб за проблема за глобалното затопляне и неговото решение.

 

Развлекателният начин на писане е една от ключовите й способности, трогнала читателите на блоговете на Люси, които тя води на български и английски език. Усмихнатото момиче спечели редица международните призове, сред които отличието за най-влиятелен екоблогър на конкурса „Th!nk About It 2: Климатични промени” на Европейския център по журналистика и наградата на Европейската комисия в инициативата FightTheClimateChange.

 

Заради постиженията и приноса си, най-добрият зелен блогър е избран от екипа за носител на наградата на „ЕкоВеге” за месец февруари.

 

Официалната церемония по награждаването ще се състои този петък от 12:00 в здравословния ресторант Кринг на ул. „цар Симеон” № 72.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/