ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 35 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България Протест срещу ГМО на 13 януари (сряда)

Протест срещу ГМО на 13 януари (сряда)
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Понеделник, 11 Януари 2010

Протест срещу ГМОНещо, за което е нужно да бъдем информирани. На 13 януари (сряда) от 11:30 часа ще има протест срещу приемането на предвидените промени в законите за генно-модифицираните храни. Протестите преди години имаха голямо значение да се спре масовото разпространение на ГМО по българските земи. Нека сега също изразим мнението си и се присъединим към инициативата. Ако не се окаже обществен натиск, промените в закона е много вероятно да станат факт.

 

Място: До северния вход на Народното събрание, в западния край на градинката между Ректората на СУ „Св. Климент Охридски”, Националната художествена академия и Народното събрание – извън охраняемата зона на Народното събрание.

Цел: Гражданско присъствие до сградата на Народното събрание с настояване да не се приемат предвидените промени в Закона за генно-модифицираните организми (ГМО) и връчване на отворени писма и петиции. Срещи и разговори с депутати от Комисията по земеделие и гори и Комисията по околна среда и води, на северния вход на Парламента.

Организатори: Българска национална асоциация на потребителите

Съорганизатори: Инициативен комитет на родители и граждани регистрирани в портал BG-MAMMA, „Агролинк”, „За земята", Коалиция „За да остане природа в България”

 

Още информация:

Петиция за забрана на ГМО и връзки

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/