ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 72 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България След семинара в София - снимки

След семинара в София - снимки
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Вторник, 15 Декември 2009

Глобален призив за планетата

Въпреки че залата не успя да се изпълни в този студен ден на 12 декември, семинарът премина живо, с голям интерес от страна на присъстващите. Планираната част с прожекцията на кратките информационни и музикални клипове съвсем естествено премина в жива дискусия относно връзката на вегетарианския начин на хранене и глобалните климатични промени. Сред присъстващите имаше и рожденничка, която показа, че можеш да отбележиш рожденния си ден доста нетрадиционно - с посещение на екологичен семинар. ЧРД на Людмила още веднъж! Краят на срещата завърши с пищна и уникално вкусна веге маса. Празничното настроение се допълваше от една зелена китара, която свири само зелени песни с помощта на Краси.

 

Тръгнахме от залата с пожелание за много бъдещи подобни срещи, които ще разширят информираността на обществеността в България относно важността на вегетарианството и неотложността на действията, които трябва да предприемем за разрешаване на климатичната криза.

 

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/