ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 67 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България Кино фестивалът "Един Свят" запознава ученици с вегетарианството

Кино фестивалът "Един Свят" запознава ученици с вегетарианството
Публикувано от: Поли   
Събота, 28 Ноември 2009

one world - фестивал Един свят и вегетариански ден„Внимание – храна!”: под този наслов се проведе денят, посветен на вегетарианството и здравословното хранене организиран от Международния фестивал "Един Свят".


Събитието се проведе в Гамалерия, София на 25 ноември, а поканени да говорят по темата бяха Полина Маринова от Българско Вегетарианско Интернет Общество и Свилен Класанов- собственик на хлебопекарна и вегетариански ресторант Слънце Луна. На събитието присъстваха ученици от различни учебни заведения. Прожектираха се късометражни филми за здравословните и екологичните преимущества на вегетарианския и веганския начин на хранене, последвани от дискусия по горещите темите за храненето. Галерията беше отворена цял ден, за всички желаещи да се запознаят с ползите от вегетарианството. Присъстващите имаха възможност да опитат различни видове хляб предоставени от Слънце Луна, както и да се насладят на аюрведичните вкусотии, приготвени от Чандраканти Даси.

 

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/