ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 69 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Новини от България ''При Милена'' може да хапнете зеленчукова баничка

''При Милена'' може да хапнете зеленчукова баничка
Публикувано от: Ивет Лолова   
Петък, 05 Декември 2008
posni iastia logo

Православните пости са щастливо време за вегетарианците в България, защото тогава ресторантите и закусвалните увеличават предлагането на постни ястия.

"При Милена" е малка закусвалня на улица "Добър юнак" в квартал Лозенец. С началото на постите започнали да идват клиенти, които търсели безмесни закуски. Така находчивата собственичка започва да предлага няколко вида постни храни. Рецептите са нейни, авторски, без яйца и без всякакви други животински съставки. Милена предлага и закуски по поръчка - за рожден ден, гости или други събития. Ето някои от постните вкуснотии, които може да си купите "При Милена": вегетариански сладки, соленки, зеленчукови питки и невероятни банички със зеленчуци. Току що ги опитах всичките - изключително вкусни. Май ще тичам за още!

Пожелаваме на Милена да продължава да предлага вегетарианското си меню и след края на постите, защото както казва тя: "Вегетарианската храна е не само полезна за хората, но и за земята."

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/