ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 43 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Любопитни новини Вегетарианци осъдиха авиокомпания

Вегетарианци осъдиха авиокомпания
Публикувано от: Владимир Нгуйен   
Петък, 27 Август 2010

самолетАвиокомпания била осъдена да плати компенсация на семейство вегетарианци, които по време на 13-часовия полет били оставени гладни, тъй като на борда нямало безмесна храна.

Когато запазвал билетите, бизнесменът г-н Маджумдар поръчал вегетарианско меню, но въпреки това персоналът на борда не бил информиран за това. Може би щяло да се размине без последствия, ако след една седмица вегетарианското семейство не трябвало да изтърпи същото по време на обратния полет.

Авиокомпанията признала грешката си, позовавайки се на проблеми във вътрешната комуникация. В качеството си на компенсация тя предложила на изтормозените и гладни пътници 5000 мили безплатни полети. Но г-н Маджумдар отхвърлил предложението и в съда, като обяснил, че стюардите са обидили религиозните възгледи на семейството му и се опитали да ги нахранят с месо.

Индийският съд присъдил авиокомпанията да плати на потърпевшия компенсация за причинени страдания в размер на 75 000 рупи, което е равно на 1800 долара.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/