ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 70 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Новините • Любопитни новини Стела Маккартни получи „зелена” награда

Стела Маккартни получи „зелена” награда
Публикувано от: Ecovege.org   
Сряда, 13 Май 2009

stelaЛондондската дизайнерка Стела Макартни получи престижна награда от Съвета за защита на националните ресурси (National Resources Defense Council) заради усилията й в защита на околната среда. Тази международна организация е основана през 1970 година. Днес в нея работят около 1.5 милиона специалисти – адвокати, учени, политолози. Стела от няколко години се изявява като борец за защита на животните. Освен, че е веганка, дизайнерката не използва естествена кожа в модните си колекции.

Неотдавна Стела, заедно с певицата Пинк, стана член на ПЕТА (Хора за етично отношение към животните) и открито заяви своите възгледи на Седмицата на модата в Париж. „Правя всичко това не само защото не ям месо, а защото смятам, че е жестоко в името на модата да бъдат убивани няколко милиона животни годишно. " – казва Стела. Наградата й връчи нейният стар приятел Леонардо ди Каприо, който също е веган и е известен с екологичните си интереси.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/