ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 89 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Глобално затопляне Избират 10 млади лидери на семинар за зелено предприемачество в Брюксел

Избират 10 млади лидери на семинар за зелено предприемачество в Брюксел
Събота, 23 Октомври 2010

КонкурсТи си млад, с много хъс, интересуваш се от устойчивото развитие и искаш да намериш реално приложение на идеите си?

Тогава твоето място е първия по рода си Форум за зелено предприемачество, организиран от Generation Europe Foundation. Ставайки член на зелената онлайн общност, имаш шанса да участваш в дискусии, да публикуваш свои публикации с бизнес предложения, да представиш личните си постижения в областта, да поискаш съвет по реален казус и да участваш в Webinar на дадена тема. Напиши пост на тема My Exceptional Resource и спечели и първо място за най-добър зелен блогър на платформата!

 

Нещо повече. Присъединявайки се към над 700-те на брой млади зелени стартъпи от 95 страни, ти трупаш точки под формата на специална валута. Колкото повече си активен, толкова повече увеличаваш шансовете си за участие в първото офлайн събитие на форума – Co-Creation Workshop. 10 от най-изявили се млади лидери, публикували кандидатурата си онлайн, ще имат възможността да участват в семинара, който ще се проведе между 8-10 декември в Брюксел, Белгия.

Заедно с 20 представители от експертни организации и практици от публичния, частния и обществен сектор те ще работят над определянето на нуждите на младите по пътя им към зеленото предприемачество и инициативите, които могат да бъдат реализирани с тази цел.

Събитието, което ще се проведе по една от най-новите системи на работа Art of Hosting, е отворено и за всички желаещи да научат повече за лидерството в устойчивото развитие.

За записалите се преди 30 октомври таксата за участие е 600 евро, а след - 750 евро.

Катализиращият семинар е поредната стъпка в развитието на Форума, чийто връх е планираната за 2011 конференция, в която участие ще вземат над 100 млади зелени лидери от цял свят.

Погледнете напред. Защото младите на настоящето са господарите на бъдещето.

 

Статията е от блога на Люси Сетиян

 

Facebook/GenerationEurope

Twitter/GenerationEurope
 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/