ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 89 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)

Начало Глобално затопляне Амазонските гори умират

Амазонските гори умират
Публикувано от: Вихра Цекова   
Четвъртък, 21 Август 2008

 

Амазония - гораСъгласно доклад на Международния фонд за дива природа (WWF), заради глобалното затопляне и изсичането на горите до 2030 г. повече от половината тропически гори на Амазония могат да бъдат унищожени или значително увредени.

Учените са стигнали до стряскащият извод: буквално след 22 години около 55 % от най-крупните тропически гори може да се окажат на границата на изчезването поради разрушителното въздействие върху джунглата, което оказва селското стопанство, сушата, пожарите и изсичането. По прогнози на специалистите това ще унищожи около 80 % от жителите на джунглата и районите около нея.
Глобалното затопляне ще причини още до 2010 г. повишаване на температурата с 2 градуса Целзий. Защото не бива да забравяме, че повече в Амазония се намират повече от половината гори от цялата ни планета. Именно затова тя се явява глобален стабилизатор на земния климат.

 

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/