ЕкоВеге Видео Канали:

 

Vbox видео за вегетарианство, веганство Youtube видео за вегетарианство, веганство

ЖИВОТ(НИТЕ)...


0 морски животни
0 пилета
0 пуйки
0 гъски
0 прасета
0 крави и телета
0 овце
0 зайци
0

Броя на животните по света, чиито живот е отнет от индустрията за месо, мляко и яйца - откакто отворихте страницата в този сайт

Кой е онлайн?

В момента има 36 посетителя в сайта

Какво е EcoVege

Група от екологично мислещи вегетарианци

(виж повече)


СПЕШЕН СЛУЧАЙ ЗА ПЛАНЕТАТА
Събота, 03 Януари 2009

 

 

Коментари 

 
+1 #8 elena 2012-04-16 04:59
БРАВО СТРАХОТНО ВИДЕО!
Цитиране
 
 
+1 #7 Radula 2009-01-08 05:28
Здравей, Иван! Да стане човек вегетарианец в днешно време си е геройство. И е лесно, но и не е чак толкова. Затова истински уважавам и се възхищавам на всички вегетарианци, вегани, плодоядци и прочее за това, което са. Защото си е истинско геройство да спасяваш животи. Всички се прехласваме от разни лекари примерно, които чрез сложни операции спасяват живот. Но всеки веге-човек спасява хиляди същества през своя живот. Спасяваме и едно огромно същество, което храни, гледа и търпи всичко останали - и това е нашата жива планета. Затова, първо, поздравявам те, и се радвам, че си станал вече веге. Колкото до другите, не винаги е лесно. Даже често не е, но е много важно да не спираме да говорим и да даваме информация. Затова е хубаво, че има такива сайтове и т.н да си даваме подкрепа. Защото, на мен ми прави впечатление, много хора просто не знаят. Не знаят какво точно ядат, не знаят от какво имат нужда, за да са здрави, не знаят както причинява консумацията им на месо на животните, не знаят за връзката й с аномалиите в климата...... Та, имаш по едно рамо от всички ни тук, със сигурност. :-) И нека с общи усилия променяме нашия свят. :-) Поздрави и много успех!!
Цитиране
 
 
+2 #6 ivanjonkov 2009-01-08 05:08
Според мен самият безинтерес на хората поражда всичкото зло.
Лично аз цял живот съм искал да стана вегетарианец, но все отлагах. Случи се така, че се запознах с вегетарианец и той ми даде много информация за това. Като я прочетох реших да пробвам веднага без повече чакане и сега от раз вече повече от два месеца съм и нямам никакво желание за мръвка. Но като се опитам да обясня на някои мои приятели и познати всичко приемат, че е измислица и .........(знаете какво говорят) или от сорта "То аз ако спра да ям като че ли е промена нещо".
Цитиране
 
 
+1 #5 megi 2009-01-05 23:47
Много хубав клип, прави връзката между нещата! Иначе, информация поотделно колкото искаш - и научни изследвания, и статистики, и филми и призиви на знаменитости, и дори "море" от най-различни вкусни безмесни (и без животински продукти) ястия, едно от друго по-интересни и апетитни! Ако човек само поиска - може да си преживее и да осмисли истината за нещата. А от нас - колкото може, по всякакъв възможен начин, всичко това да стига до възможно най-много хора. Кой знае, може пък на някой да му остава само една крачка до промяната..... :-()
Цитиране
 
 
+1 #4 Radula 2009-01-04 05:17
LOVEEE IT!!!!
Цитиране
 
 
+1 #3 Sfera 2009-01-04 01:57
Това много хубаво с клипчето, с призивите и с желанията на малцина хора! Но май малко не стига намерението, за да се набие това в репите на месоядните, а? Само с призиви нищо не става, за тия хора трябва да се измили начин да имат опитност от първа с ръка. И да направят сравнение с досегашния си начин на живот за себе си, не заради друг. Но уви при доста от нас тази опитност идва към края на живота ни....
Цитиране
 
 
+1 #2 yana 2009-01-04 01:47
Месото ще ни убие!!!
По един начин или по друг!!!!
Като планетата ще изчезни или болест причинена от месото!!!!!!!!!

Бъди веган!!! Бъди зелен!!!!
Цитиране
 
 
+2 #1 okito 2009-01-04 01:40
Ухаааа, това клипче е мноооого яко! Браво на тези, които са си направили труда да обобщят информацията! И ефектите са невероятни! Супер е!!!
Цитиране
 

Добави коментар


Защитен код
Обнови

Template by SiteGround Web Hosting.
уеб дизайн и изработка на сайт от Владимир Нгуйен (VieN Design)

БЪДИ ВЕГАН, СЪЗДАВАЙ МИР / BE VEGAN, MAKE PEACE/